Analist

Vacancy

Analist

in de Business Food Chain Safety (Animal Drug Residues) te Utrecht

Triskelion is een internationaal georiënteerde contract research organisatie met  innovatieve dienstverlening op gebied van laboratorium onderzoek en regulatoir advies. Wij verbeteren en borgen de gezondheid en het welzijn van mens en dier door de kwaliteit, veiligheid en werking van voeding, geneesmiddelen en chemische producten zeker te stellen. Door persoonlijke betrokkenheid, hoogwaardig onderzoek en professioneel advies ondersteunen wij onze klanten bij de ontwikkeling van producten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Triskelion is een groeiend bedrijf met momenteel circa 100 medewerkers en heeft als vestigingsplaats Utrecht.

Jouw werkveld

Voor de Business Unit Food Chain Safety (team Animal Drug Residues), zijn wij per direct op zoek naar een analist voor het beheren van onze standaarden en het analyseren van monsters m.b.v. LC-MS. Jij gaat deel uitmaken van een team waarin je gaat samenwerken met circa 10 ervaren en betrokken collega’s.

Ben jij een enthousiaste expert die graag impact wil maken? Gemaakt om veel verantwoordelijkheid op je te nemen? Niet afwachtend, maar snel en proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw taken

  • Analyseren van o.a. verboden groeibevorderaars en diergeneesmiddelen in diverse matrices van dierlijke herkomst
  • Je verdiepen in de materie van de analyses waarvoor je verantwoordelijk bent
  • Toepassen van technieken om de analyses waarvoor je verantwoordelijke bent up-to-date te houden en, indien nodig, aan te passen om de kwaliteit en/of efficiency te vergroten

Jouw kwaliteiten

  • Analytisch Chemisch opgeleid, ervaring met Massaspectrometrie (zowel LC en/of GC) is een pré
  • Accuraat, zelfstandig, collegiaal en servicegericht
  • In staat om problemen en/of vragen van klanten zelfstandig en in teamverband op te lossen
  • Actief betrokken om verbeteringen voor te stellen en door te voeren.

Ons aanbod

  • Het betreft een fulltime functie (40 uur) met uitzicht op een vast contract
  • Werken met state-of-the-art apparatuur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 33 vakantiedagen en een cafetariaregeling

Algemeen

Voor meer informatie over Triskelion bezoek onze website www.triskelion.nl

Sollicitatie en informatie

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Peter Boshuis, Teamleider. E-mail: peter.boshuis@triskelion.nl of telefonisch: +31(0) 653978495.

Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je sollicitatie en CV naar recruitment@triskelion.nl, onder vermelding van referentie: 2215 via HR.  Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de HR afdeling via recruitment@triskelion.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Get in touch with Margriet | HRM:

Apply now!

Apply now!