Research For better living

Product: Projectmanager Food & Feed

binnen het team Nutriënten te Zeist
Triskelion B.V. is een internationaal georiënteerde contract research organisatie met  innovatieve dienstverlening. Wij verbeteren en borgen de gezondheid en het welzijn van mensen door de kwaliteit, veiligheid en werking van voeding, geneesmiddelen en chemische producten zeker te stellen. Door persoonlijke betrokkenheid, hoogwaardig onderzoek en professioneel advies ondersteunen wij onze klanten bij de ontwikkeling van producten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Triskelion b.v. is een bedrijf met circa  125 medewerkers en heeft nu nog als vestigingsplaats Zeist. Eind 2020 zal er echter een verhuizing naar Utrecht plaats vinden.

Jouw werkveld
Voor de afdeling Food & Feed zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager die als spil tussen klanten en het laboratorium fungeert.  We verwachten van jou dat je expert wordt op het gebied van nutriënten analyses. We bevinden ons in een competitieve markt waardoor het continue verbeteren van onze services cruciaal is. Jij gaat deel uitmaken van een team waarin je gaat samenwerken met 4 ervaren en betrokken collega projectmanagers en 2 project support medewerkers.

Jouw taken
– Verantwoordelijk voor het leveren conform de afspraken met onze klanten qua kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.
– Het genereren van nieuwe business in met name de voedingsmarkt.
– Trends uit de markt volgen en omzetten tot producten binnen de operatie.
– Fungeren als inhoudelijk achterwacht voor het laboratorium.

Jouw kwaliteiten
– Afgeronde WO/PhD opleiding in de richting van (analytische) chemie, bij voorkeur in combinatie met voeding gerelateerde toepassingen.
– Commerciële mindset
– Actief meedenken om ons bedrijf elke dag te verbeteren
– Werkervaring met werken in een kwaliteitssysteem (bijv. ISO 17025) is een pré

Ons aanbod
– Het betreft een fulltime functie (40 uur) met uitzicht op een vast contract
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 33 vakantiedagen en een cafetariaregeling
– Veel vrijheid binnen het uitoefenen van je functie

Algemeen
Voor meer informatie over Triskelion bezoek onze website www.triskelion.nl.

Sollicitatie en informatie
Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Robert-Jan Raterink, Afdelingsmanager Food & Feed, robert-jan.raterink@triskelion.nl, telefoonnummer +31 6 21406178. Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur dan je sollicitatie en CV naar recruitment@triskelion.nl, onder vermelding van referentie: 1844 Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de HR afdeling via recruitment@triskelion.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.