Research For better living

Position: Consultant/Ecotoxicoloog

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste consultant/ecotoxicoloog binnen het programma Registration Services & Risk Assessment.

De afdeling Programmamanagement vervult een centrale rol binnen Triskelion bij het adviseren van bedrijven met vragen op de gebieden immunologie, farmacologie, ADME/DMPK, toxicologie, (bio)chemische analyses en wet- en regelgeving. We fungeren als inhoudelijk adviespartner bij het vertalen van de klantvraag naar effectieve oplossingsrichtingen, managen de voortgang en interactie met de klant in lopende projecten, stemmen de inhoudelijke werkzaamheden af met de operationele afdeling en vertalen de projectresultaten naar een rapport en/of advies voor de klant.

Triskelion biedt producenten van chemicaliën en biocide producten alle expertise die nodig is om de veiligheid van hun producten te evalueren. Als consultant/ecotoxicoloog speel jij een belangrijke rol in het adviseren van klanten, het binnenhalen van projecten, het opstellen van dossiers en het begeleiden en coachen van junior collega’s.